Runa Reher

Hvem er jeg ...


Siden 2016 har jeg arbejdet med kvalitetsledelse. Mit arbejde har blandt andet bestået af undervisning i ledelsessystemer, ligesom jeg har haft mange konkrete opgaver omkring optimering, redesign og vedligeholdelse af igangværende systemer.


Min faglige baggrund strækker sig fra en salgsuddannelse, som senere blev suppleret med en grafisk uddannelse.


Jeg har igennem de seneste mange år arbejdet med alt fra undervisning i ledelsessystemer til optimering og vedligeholdelse.Inden da arbejdede jeg 16 år med Marketing og eCommerce, både internt i virksomheder samt som ekstern projektleder.


Af natur er jeg meget nysgerrig og videbegærlig og bliver nok aldrig helt færdig med søge mere viden. For mig er uddannelse og personlig udvikling en og samme ting.Faglig stolthed
Jeg brænder for det, jeg laver og sætter en stor ære i altid at levere det optimale.


Mit faglige omdrejningspunkt er analytisk, spørgende og løsningsorienteret. Min passion er at hjælpe mine kunder med at opdage den kerne, de skal arbejde ud fra, så de bedst muligt får skabt de gode rammer for et fremtidig system.


Det er vigtigt for mig at alle er med på rejsen, og at alle får det ønskede udbytte.


Mit arbejde er min passion, og for mig handler det blandt andet om …


  • At sikre vi sammen skaber effektiv forandring.

  • At sikre jer den langsigtede løsning for jeres virksomhed.
  • At turde udfordre jer og være nysgerrig på jeres nuværende processer.
  • At hjælpe jer gennem god, ærlig og konstruktiv kommunikation med at nå jeres mål.

Udtalelser

Runa er helt igennem fantastisk til konsulent arbejde. Hun husker ALT og kender sine kunder ret hurtigt og kommer hurtigt til at kernen sf kundens ønske. Jeg har arbejdet sammen med Runa i flere om gange og har kun været glad og tilfreds med hendes kompetencer og viden.

Jeg har arbejdet sammen med Runa i snart et år og jeg har følt at hun mere har været en tæt kollega end en samarbejds partner. Jeg har benyttet IPW i en årrække og Runa har været med til at vise mig flere af de muligheder systemet har og på en måde så man forstår det.

Mit samarbejde med Runa var en fantastisk oplevelse, da Runa var både professionel og tålmodig.

Runa fokuserer på opgaven som ligger foran, og hun går ikke videre, før hun er sikker på, at kunden er med.